Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Myšlenka je v podstatě jednoduchá. Je těžké být součástí undergroundu, protože mainstream se v něm rád inspiruje a de facto jej ničí. Nejvíc je to vidět na hiphopu, pak třeba na punku nebo na hipstrech. Je těžké se vymezit z hlavního proudu, protože vás má tendenci stáhnout s sebou. Zatím se tento jev vyhýbá neonacismu, ale pokud by tomu tak nebylo, nemuselo by být, především pro násctilété, atraktivní stát se neonacistou. Samozřejmě nevolám po tom, aby se společnost uchylovala k nacistické ideologii, ale pokud se budou běžně prodávat koláčky ve tvaru hákového kříže, asi už nebude zajímavé hákové kříže kreslit v podchodech na zeď.

Také si myslím, že je třeba věnovat nacismu ve školách více prostoru.

A teď k těm šifrám. Ano, nacismus si každý správně spojí především s Německem. Neonacismus má ovšem kořeny jinde. Vyvinul se z hnutí skinheads ve Velké Británii. Proto ta angličtina.

0 0
možnosti
JC

Nechápu. Vůbec jsem Vám neporozuměl.

A co mne nejvíc fascinuje je Váš výklad symbolů, zkratek a číslic pomocí angličtiny. Co má s angličtinou společného německý národní socialismus? Snad jen Gott strafe England.

0 0
možnosti
MK

Viz můj špatně vložený příspěvek výše

0 0
možnosti
OJ

To je tedy popletenost..

0 0
možnosti
KN

Autore, jen pro upřesnění. Pavouka na kolečkových bruslích si nepředstavoval Potter, ale jeho kamarád Ron Weasley, ten z nich měl strach.

1 0
možnosti
MK

Děkuji za upozornění

0 0
možnosti
Foto

14 údajně znamená Adolf Hitler. 1 a 4 písmeno abecedy.

0 0
možnosti
MK

Podle více zdrojů je to 14 písmen z věty: "We must secure the existance of our people and a future for white children." 88 je pořadí písmen H(eil) H(Hitler) v abecedě

0 0
možnosti
Foto

T. Adorno a U. Eco by z vás měli radost:-)

Potvzrujete totiž jejich teze z Estetické teorie a Skeptiků a těšitelů

1 0
možnosti
MK

Protože tato díla neznám, myslel jsem si, že si o nich zjistím. Zjistil jsem, že je to dohromady téměř 1000 stran textu. Chvíli mi zabere, než se tím prokoušu. Prozatím děkuji za inspiraci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1685x
Člověk, který se chce podělit o svůj přehled, nadhled, podhled, rozhled i průměty do jiných dimenzí při své cestě za nesmrtelností

Seznam rubrik