Diskuse

EET volat domů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na ten poslední odstavec, kde jste úplně mimo obraz, tak: R^.

1 0
možnosti
Foto

Jo pokrok je fajn, pokud vás někdo nenutí pořídit si k ježdění po lesních cestách nejnovější káru plnou elektroniky. Já si tak nějak myslím, že by stát měl začít od těch cest.

0 0
možnosti
MK

Na jednu stranu je to pravda, na druhou stranu, káry bez elektroniky se přestávají vyrábět

0 0
možnosti
Foto

Tak já jen nahlédl a konstatuji, že se v jedné věci určitě mýlíte. EET za nikoho účetnictví dělat nebude.

Umí jen to, jak je pojmenováno. A tedy Elektronická evidence tržeb. Ale, samozřejmě, s výstupy z EET lze v účetnictví velmi dobře pracovat, protože jsou předžvýkané.

A E-Shopy? Platí se v nich kartou a na každou tržbu je vystavena účtenka. Takže, proč ne? EET se netýká jen hotovostních plateb, ale všech. Nehlásí se pouze platba faktury převodem na konto.

0 0
možnosti
MK

Rozumím, jaký je účel satávající verze EET. Myšlenka byla spíš taková, že když už stát zavádí nějakou elektronickou kontrolu, měli by podnikatelé tlačit na to, aby se zrušila veškerá další papírová administrativa, a třeba se rozšířily možnosti software.

1 0
možnosti
MB

Jsou dvě možnosti, jak si zajistit blaho :

1) Investuji svůj 100% majetek + jméno + nejistou budoucnost + zapomenu na pojmy ZP - dovolená + nemoc - do něčeho se dám, stanu se OSVČ ... (Čekám i kontrolu, nicméně naivně taky podporu, metodickou pomoc, zjednodušování mého úsilí) ...)

2) Nemám odvahu, neumím to, nechce se mi ...Nechám se pronajmout, jako pracovní síla. Nejlépe, na kontrolu ad 1) ... Čím nás bude více - tím lépe, už je nás zase nových 30.000 ... To není špatné - Až nás budou miliony ! ... Tak bude lípe ... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1685x
Člověk, který se chce podělit o svůj přehled, nadhled, podhled, rozhled i průměty do jiných dimenzí při své cestě za nesmrtelností

Seznam rubrik