Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je stinná stránka svobody slova. Ovšem na druhé straně zase ti, co se více blíží pravdě, by měli ty nesmyslné názory vyvracet.

Inteligentní člověk se však dovede orientovat i v tom zmatku.

1 0
možnosti
Foto

R^ Asi tak. A z toho se odvíjí i ,,myšlení" společnosti. Od zkratek až ke zkratům. A pokud, nedej bóže, net zahubí sám sebe, může dojít až k celospolečenskému, ba až celosvětovému ,,abst ́áku";-)

0 0
možnosti
Foto

Internet je ukázková demonstrace problémů demokracie.

1 0
možnosti
Foto

Za Hitlera internet nebyl, dokonce ani TV a kolik si získal příznivců jen prostřednictvím rádia a tisku. A k jakým to vedlo koncům.

0 0
možnosti

To je pravda. On si k tomu ale postupně získal moc. Proto jej v tom rádiu vysílali. Kdyby si svým vystupováním nezískal příznivce, k čemuž využil tehdejší nastavení společnosti, nevšimne si jej jediný titulek. Docela hezké zamyšlení na toto téma najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=pdqhissEHiM

1 0
možnosti
Foto

Svěží v tomto zatuchlém dvorku. Velmi dobré. Karma.

1 0
možnosti

podobně je to s hlasovacím právem: dokud o všem rozhodoval z Boží vůle král, bylo všechno přehledné. Dnes může hlasovat i poslední bezdomovec , jeho hlas má stejnou váhu jako hlas atomového fyzika...a podle toho vypadají výsledky voleb...

0 2
možnosti
Foto

I kdejaký vrah, násilník či zloděj ve vězení.

0 0
možnosti

Jsou takoví analyzátoři i zde a často visí připíchnutí na nástěnce. Naučí se pár cizích slov a odborných frází a protože nenesou žádnou odpovědnost za své slohovky, tak chrlí. Kolikrát označí ty své psí loužičky jako "duel" nebo "polemika s..." a tváří se u toho strašně vážně... :-)

4 0
možnosti

Otázkou je, zda "nezaměstnaný alkoholik", který před již pár lety hlasitě brojil proti nesmyslné imigrační politice EU, v čele s Německem, nebyl daleko blíže pravdě, než vzdělané elity, které hlásaly své mantry o tom, jakže "to zvládneme", jak "obohatíme evropskou společnost o inženýry a doktory" atd atp.

jinak - je sice pravdou, že na internetui donedávna mohl napsat prakticky "kdo chce co chce", ale jistě jste si všiml, že to už určitě neplatí. No a porovnávat třeba váhu tady těch našich "mouder" na blogu s prezentací těch "správných názorů" na titulních stránkách ať už internetových, či jiných médií, neřkuli těch našich "objektivně veřejnoprávních", je fakt úsměvné.

2 1
možnosti

Záměrnou manipulaci a ovlivňování veřejného mínění jsem nezahrnoval, i když nepopírám, že se to děje a je to také závažný problém. Chtěl jsem upozornit především na to, že nás často informačně zašumí někdo, kdo to třeba i myslí dobře, ale nemá k tomu kompetence.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS